Inspirera

Kurs i Medial utveckling

 En kurs för dig som vill utveckla din mediala förmåga och stärka kontakten med din själ och inre visdom. Allt är energi som vibrerar i olika frekvenser. Lär dig att känna av energi, transformera och höja din energifrekvens. Medial utveckling går hand i hand med vår personliga utveckling så jag lägger stort fokus på det inre arbetet så du lättare kan få kontakt med ditt hjärta och kan känna in vad som är rätt för dig. Vi kommer under kursen att jobba med olika mediala verktyg så som meditationer, energiarbete och kanalisering för att stärka vår intuition och mediala förmåga så vi kan få kontakt med våra guider, änglar och mästare. 

Kursen kommer att innehålla:

*Kunskap om chakrasystemet och auran. Hur du renar, balanserar och ökar din energi. *Chakrabalansering och chakrahealing.

*Meditationer.

*Hur du grundar dig, "kopplar upp" och förbereder dig för andligt arbete. 

*Skapa kontakt med din ljuskanal, din själ, universum, guider, änglar och mästare.

*Personlig- och andlig utveckling.

*Klarsinnen: klarvetande, klarseende, klarhörande och klarkännande.

*Etablera kontakt med själen och den inre visdomen så du kan ta emot guidning och vägledning så du lättare kan göra medvetna val utifrån dina behov och önskningar. Känna större tillit och trygghet i dig själv och kunna sätta sunda gränser.

*Vad ger dig glädje och energi, njuta av livet istället för att försöka göra alla andra nöjda.

*Kanalisering; hur du känner igen och tar emot gudomlig vägledning och insikter.

*Änglar, skyddsänglar, ärkeänglar, guider och uppstigna mästare. 

*Ängla- och orakelkort, enklare läggning för vägledning.

*Kristaller

*Attraktionslagen

Min målsättning med kursen är att du ska få redskap till att känna in och öppna ditt hjärta för den du är och det du längtar efter. Känna kontakt med din själ och universums fantastiska visdom och healingenergi. Lära dig att höra, förnimma och känna in alla underbara änglar och ta del av all den kärlek och vägledning de erbjuder oss. Jag vill dela med mig av meditationer och olika verktyg och insikter jag själv har tagit del av under många år och som jag använt för min egen personliga- och andliga utveckling.

Kursen är i 3 steg under 3 helger lördag - söndag kl 9.00 - 16.00

Planerad kursstart är hösten 2022

Kostnad: 1600:- per kurshelg

Anmälan till mig på 070-3669121 eller mail: susanne.inspirera@telia.com

Jag behöver ha din anmälan senast 2 veckor innan kursstart.

Varmt välkommen till en kurs för din personliga- och andliga utveckling.


Tarotkurser

Jag har 2 olika tarotkurser. En "kom igång" kurs som är under 1 helg för dig som är nyfiken på tarot och vill lära dig att använda korten för dig själv. Den längre tarot utbildningen är under 4 helger och passar dig som vill fördjupa dig i tarot för din andliga- och personliga utveckling. Du kommer efter kursen ha de kunskaper du behöver för att göra tarotläggningar även till andra.


Tarot kurs "kom igång" 1 helg

En kurshelg där du lär dig grunderna i tarot för att komma igång att lägga tarotkort. Du lär dig vad alla 78 korten står för och hur du kan göra olika typer av läggningar. Under den här kurshelgen får du en översikt över vad tarot är och hur du kan använda korten i din egen vardag och för din egen utveckling.

Vill du lära dig tarot på djupet och kunna göra tarotläggningar till andra människor så rekommenderar jag dig min tarot utbildning som är under 4 kurshelger.

Planerad kursstart är hösten 2022

Pris 1800:-

Välkommen med din anmälan till mig på 070-3669121 eller mail susanne.inspirera@telia.com  senast 2 veckor innan kursstart.


Tarot utbildning 4 helger

Vill du lära dig lägga tarot? Vill du arbeta med din personliga- och andliga utveckling genom tarotkorten? Jag har skapat en tarotkurs för dig som vill lära dig kortens betydelse på ett djupare plan. Jag arbetar med änglar och guider när jag gör mina tarotläsningar för att kunna förmedla den högsta och mest kärleksfulla vägledning till dem jag gör en läsning till. Jag kommer att lära ut den klassiska betydelsen för varje tarotkort så deltagarna får en bra grund och förståelse för korten. Jag kommer även att lägga ett stort fokus på att läsa korten intuitivt och att utveckla vår förmåga till en mycket djupare tolkning. Det blir självklart mycket teori men jag varvar det med meditationer och praktiska övningar för att vi ska utveckla vår mediala förmåga. 

Det är 78 kort i tarotlek, uppdelad i stora och lilla arkanan. Stora arkanan handlar om vår själsliga utveckling och större livshändelser. Lilla arkanan handlar mer om vardagliga händelser inom olika områden i våra liv - fysiskt/materiellt, känslor, tankar och agerande/energi. Den lilla arkanan är uppdelad i fyra olika sviter- mynt, bägare, svärd och stavar - där finner vi även de klädda korten som visar olika personligheter och utvecklingsfaser.

Det finns mycket att lära om varje kort. Jag lär ut den klassiska betydelsen för varje kort men också hur du kan läsa korten intuitivt. Korten har ett bildspråk som visar en händelse, känsla eller tanke. Korten är uppbyggda på siffror så där kommer numerologi in i tolkningen, det finns symboler, färger, djur och växter man också kan tolka på korten. 

Jag delar upp kortleken under de fyra helgerna så vi börjar med den lilla arkanan under de två första helgerna. Vi lär oss om de klädda korten under den tredje kurshelgen. Den sista helgen fördjupar vi oss i den stora arkanan, den är riktigt spännande med många insikter och djupa tolkningar. Vi kommer att göra olika övningar och tarotläsningar.

Val av tarotlek är så personlig. Det finns massor av olika tarotlekar och det är viktigt att själv välja vilken man dras till. Jag kommer att skriva mer om det när kursen närmar sig och visa vilka lekar jag kommer att använda mig av under kursen. Jag kommer att visa några tarotkortlekar på min facebook sida Inspirera, så ha koll där. Du är välkommen att höra av dig till mig om du har frågor om tarotlekar eller om kursen.

Kursen kommer att vara i 4 steg under 4 helger lördag - söndag kl 9.00 - 16.00.


Kursen planeras starta 2023


Anmälan till mig på 070-3669121 eller maila: susanne.inspirera@telia.com

Pris: 1800:- per kurshelg.

Varmt välkommen med dina frågor eller att anmäla dig!


Chakrakurs

 Detta är en kurs för dig som vill få mer energi och balans och lära dig om hur chakrasystemet fungerar i kroppen.

Chakrasystemet är en gammal lära från bla Indien som ofta används inom yogan. Ett chakra är ett energicentrum som reglerar flödet av energi och livskraft. Vi har 7 stora huvudchakras som är placerade längs med ryggraden och som är kopplade till olika organ, körtlar, känslor, beteenden och aspekter av livet.

Kursen kommer att handla om allt detta. Du lär dig övningar och meditationer som balanserar och renar dina chakran. Du får verktyg med dig som du kan använda till att skapa balans i dina chakran för att få mer energi, avslappning och bättre hälsa.

Kursen kommer att vara under 2 helger lördag - söndag

Jag har kursen tillsammans med Pernilla Thorin från Wetternhälsan.

Jag återkommer om datum för kursen.

Varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller om du vill anmäla dig på 070-3669121 eller mail: susanne.inspirera@telia.com
Personlig kraft genom medvetna val

Är en kurs i att stärka sin självkänsla, självtillit och självbild. Att hitta sin personliga kraft genom att göra medvetna val och ta aktiva beslut. Förmågan att komma i kontakt med sin personliga kraft grundar sig i att stärka sin självkänsla och självtillit och känna sig trygg i sig själv och lyssna till sig själv. Lära känna sig själv så jag kan veta vad jag vill. Styra in livet på den väg som stämmer med den jag är och det jag vill. Det är viktigt att lyssna till sina egna behov och bli klar över vad som ger mig glädje och energi i livet och fokusera på att öka dessa. Medvetandegöra vad jag lägger min tid på, och vad jag istället vill lägga min tid på  så jag kan göra nya prioriteringar. Att se tydligt vilka mönster som jag vill eller behöver bryta för att nå mina drömmar och mål, och skapa nya vanor som leder till ett önskat resultat. Vi kommer att sätta upp mål för oss själva under kursen och använda olika övningar och tekniker för att uppnå dem. 

Självkänsla är medvetenhet om sitt eget värde. En bra självkänsla grundar sig i en kärleksfull syn på sig själv, att jag vet att jag är bra som jag är. Det innebär att jag har integritet och kan sätta sunda gränser, säga ja respektive nej på ett ärligt sätt. Det ger styrka och tillit till att bekräfta sig själv så jag behöver därför inte bekräftelse och godkännande från andra. Det finns inget behov av att  jämföra sig med andra för att bedöma sitt eget värde. 

Självbild är hur vi ser på oss själva. Det innefattar självkänsla, självförtroende, självtillit, självrespekt och medvetenhet. Det är vår egen uppfattning om oss själva som vi sänder ut till andra. 

Självtillit är att lyssna på sina egna behov och önskemål, och att handla efter dessa behov. Att kunna hålla ett löfte till sig själv och ta hand om sig själv på bästa sätt. Att vara sin egen bästa vän som aldrig sviker.

Vad behöver du för motivation för att du ska börja leva det liv du verkligen vill leva?

Jag håller i kursen tillsammans med Pernilla Thorin från Wetternhälsan.

Vill du boka en kurs med oss är du välkommen att höra av dig. Vi startar kursen när det är tillräckligt många deltagare.