Inspirera

Ansiktszonterapi

Ansiktszonterapi är en avslappnande och effektiv behandlingsmetod som hjälper mot olika besvär. Det finns akupunkturpunkter och reflexzoner i ansiktet som speglar kroppens organ, körtlar och rörelsesystem. Genom att behandla dessa punkter och reflexzoner stimuleras blodcirkulation, lymfa, metabolism och kroppens egna självläkningssystem aktiveras och normala kroppsfunktioner återställs. Spänningar och blockeringar löses upp och ger lugn, harmoni och avslappning i kroppen. Behandlingen är mycket mjuk, skön och avslappnande. Huden i ansiktet blir friskare, slätare och får ett naturligt lyft.

Ansiktszonterapi kan hjälpa vid besvär såsom stress, trötthet och utmattning, oro, sömnproblem, mage-tarmbesvär, huvudvärk, muskelvärk, luftvägs- och bihålebesvär, allergier och hudbesvär, hormonell obalans, PMS, klimakteriebesvär och urinvägsbesvär. 

Du kan välja på tre olika behandlingar med ansiktszonterapi. 

Ansiktszonterapi: I behandlingssyfte som ger de effekter du kan läsa om i texten ovan.

Ansiktszonterapi med facelift: En behandling för organ, körtlar, rörelsesystem och cirkulation men jag jobbar då inte på specifika problem. Det blir mer fokus på ansiktsmassage och facelift för skönhetsbehandling.

Ansiktsmassage med facelift och ansiktsbehandling: En avslappnande och härlig skönhetsbehandling med ekologiska produkter.


Ansiktszonterapi är en mjuk och behaglig behandling som ger läkning, avslappning och välmående. En bra investering i din hälsa.

  • Ansiktszonterapi                                                         60 min     690:-
  • Ansiktszonterapi med facelift                                 60 min     720:- 
  • Ansiktszonterapi/facelift/ansiktsbehandling      75 min     795:-  


Välkommen att boka på Bokadirekt.se