Inspirera

Om mig

Jag som driver Inspirera heter Susanne Kjellstrand och jag bor i den vackra östgötska sjöstaden Motala. Min vision är att inspirera människor att leva sitt bästa liv i balans och välmående. Jag är högkänslig och har alltid känt av andra människors energifält och varit mycket inkännande. Jag har gjort en lång personlig resa både fysiskt, känslomässigt och själsligt för att hitta min balans med min känslighet och öppenhet för änglar och den andliga världen. Jag har jobbat mycket med min självkänsla och mitt mod att våga gå min egen väg och lyssna på min egen inre röst.

Jag har arbetat med friskvård och hälsa sedan 1995 på olika sätt och i olika former. I grunden är jag utbildad undersköterska men kände snart att jag ville utbilda mig inom friskvård för att inspirera människor till att ta hand om sig på bästa sätt. Jag ville arbeta förebyggande. Jag gick då en Naturmedicinsk utbildning och utbildade mig till zonterapeut, akupressör och aromaterapeut. Jag startade mitt första företag hösten 1995. Samtidigt utbildade jag mig vidare och läste kinesiologi, näringslära, vitamin-mineralterapi, örtmedicin och Bach blomsterterapi.

Mitt stora intresse för träning och människor ledde mig till Korpen. Där jag fick möjligheten att utbilda mig till träningsinstruktör. Jag älskar att leda grupper och att få inspirera till hälsa och välmående. Jag har arbetat som hälsoinspiratör, träningsinstruktör och kursledare på Korpen. Jag har också arbetat med träning och friskvård på Hälsocenter i Motala kommun.

Andlighet har varit en naturlig del av mitt liv. Det har alltid varit självklart för mig att vi är en del av något större. Att vi är en själ med en fysisk kropp. Vi behöver ha en balans mellan den fysiska kroppen, känslorna, det mentala och själen. Nu var det dags för mig att lära mig att hantera min känslighet och min öppenhet för kontakt med änglar, guider och det gudomliga. Jag gick utbildningar i esoterisk healing, chakrahealing, änglahealing, mediumutbildning, tankekraftsbalansering och coachutbildning.

Genom dessa utbildningar och mitt arbete med personlig utveckling har jag utvecklat verktyg till att hjälpa människor att arbeta med förändringar på djupet. Jag hjälper till att medvetandegöra och se de känslor, tankar och beteenden som ligger i vårt undermedvetna och som hindrar oss ifrån att må bra och komma dit vi vill i livet.

Jag vill hjälpa dig att ta hand om din egen hälsa, att se vad du behöver för att må bra och vara i balans, att hitta mod och drivkraft till att gå din egen väg, stärka din självkänsla och självtillit. Jag vill inspirera dig till hälsa, välmående, harmoni, lycka och balans i livet. Att leva ditt bästa liv efter dina egna unika behov.