Personlig kraft genom medvetna val

En föreläsning/workshop


En föreläsning om hur vi stärker vår självkänsla, självtillit och självbild. Att hitta min personliga kraft genom att göra medvetna val baserade på vad jag själv har för behov och önskemål. Bli klar över vad jag vill och vad som ger mig glädje och energi. Att ha en bra integritet och att kunna sätta sunda gränser. Att säga ja när det känns ja och att säga nej när det känns nej. Vad behöver jag göra för att leva det liv jag vill leva. Att sätta upp mål för mig själv och hålla löftet till mig själv att sträva efter att uppnå mitt mål. Att stärka sin självkänsla och skapa balans i livet är en förutsättning för god hälsa.

Vi provar på meditation och medveten närvaro som är ett bra redskap till avslappning och inre lugn.

Mina tankar och känslor skapar min verklighet.

  

Föreläsning om chakrasystemet

Chakrasystemet är en gammal lära från bla Indien som ofta används inom yogan. Ett chakra är ett energicentrum som reglerar flödet av vår energi och livskraft. Vi har 7 stora huvudchakror som är placerade längs med ryggraden och som är kopplade till olika organ, körtlar, känslor, beteendemönster och aspekter av livet.

Föreläsningen är på 90 minuter och vi provar då också på en meditation för chakrasystemet.


Jag håller mina föreläsningar och workshops tillsammans med Pernilla Thorin på Wetternhälsan. Hör gärna av dig om du önskar boka en föreläsning med oss.