Medial vägledning / Tarot

Medial vägledning ger dig en andlig förståelse för vem du är och vad du har för möjligheter och förmågor du kan utveckla. Syftet är att du ska bli fri att vara ditt sanna jag och leva det liv som du i själ och hjärta önskar leva. Det skapar välmående och hälsa både fysiskt, emotionellt, mentalt och själsligt. En väg till personlig utveckling och växande.

Jag arbetar med kanalisering och använder mig av tarot och änglakort för att förmedla budskap och vägledning till dig från dina guider och änglar. Dina guider och änglar ger dig kärleksfull vägledning för din nuvarande livssituation och vart du är på väg, vilka möjligheter och talanger du har samt eventuella hinder och blockeringar som ligger i vägen för att du ska komma vidare.

Kanalisering och tarot kan hjälpa dig att bättre förstå dig själv och varför du fastnar i vissa tankar, känslor och beteenden. Du får hjälp att bryta och förändra negativa mönster så du kan skapa det liv du önskar med bättre hälsa, mer kärleksfulla relationer och mer framgång och glädje. 

  • Medial vägledning/Tarot                              60 min        650:-
  • Medial vägledning /Tarot                             30 min        400:-
  • Healing och medial vägledning                 90 min        800:-
  • Medial vägledning/Tarot telefon                50 min         500:-